pátek 4. června 2010

Akreditované školení o neformálním vzdělávání

Ahoj!
Zde naleznete pozvánku na školení ČNA. Snad bude někdo z vás chtít a moct se zúčastnit!


Rádi bychom Vás pozvali k účasti na 3denním národním školení nazvaném Formela Teoprax, které je zaměřené na teorii a praxi neformálního vzdělávání. Uskuteční se ve dnech 26. - 29. 8. 2010, v Moravskoslezském regionu (přesné místo bude upřesněno v průběhu měsíce). Povede je tým dvou zkušených školitelů, kteří se aktivně pohybují v oblasti práce s mládeží, neformálního vzdělávání a programu Mládež v akci. Cílem bude nejenom se něco dozvědět, ale také si vše prožít a vyzkoušet na vlastní kůži.

Školení je akreditováno Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy. Je určeno všem, kteří pracují s mládeží a se vzděláváním v různých typech institucí a organizací a mají možnost a chuť používat neformální vzdělávání. Zároveň uvítáme alespoň minimální vztah, nebo zkušenost s programem EU Mládež v akci. Předpokládáme základní znalost kontextu a cílů programu. (Nejedná se o informativní školení o možnostech programu Mládež v akci.)

Uzávěrka přihlášek byla stanovena na 15. 7. 2010. Více informací o této vzdělávací akci naleznete v sekci Školeni a semináře (http://www.mladezvakci.cz/informace-o-programu/skoleni-a-seminare/skoleni-a-seminare-2010/obecna-skoleni)

Těšíme se na Vaši účast!

Žádné komentáře: