úterý 13. července 2010

Přednáška na Gymnáziu, SOŠE a SOU Kaplice



Dne 24. června 2010 jsme s kolegyní Ivou, vedoucí Informačního centra pro mládež Český Krumlov a s kolegou Jirkou alias "Sokolem" uspořádali přednášku Sytykia pro dvě třídy gymnazistů z Kaplice. Takto rychle zahájit letošní kolo přednášek a seminářů se nám podařilo díky našemu skvělému vztahu s pedagogy této školy, spíše s jedním z nich, který nám pomáhá i při jiných akcích na "evropská témata". Takových ochotných pedagogů je velice málo a moc si vážíme každého kontaktu na ně. Doufám, že i nadále budeme úspěšně plnit plán přednášek Sytykia a též všem ostatním školitelům,.........vám všem přejeme hodně štěstí.


Ps.: Na tomto školení si studenti vymysleli a vybrali tyto dvě priority EU: pivo za 2 Kč (samozřejmě od 18 let) a podporu neboli legalizaci technického konopí ( POZOR!!! Technického!!!) s tím, že věděli, na co by se mohlo používat a jak by pomohlo celému světu.

Ale to není poprvé, co by naši studenti legalizovali konopí, toto přání se nám objevilo při každé přednášce, měli to napsáno i na pohledech pro Eurokomisaře.


1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj,
tak pivo za 2 Kc bych si taky dala ;)
Diky za prispevek z vasi prednasky.
Lucka